©2019 Klankwerk Nederland.

KlankenRijk

Mary van de Panne

Leliestraat 3 3442 BA Woerden

tel: 06-40274228

Website: www.klankenrijk.nl

mailadres: mary@klankenrijk.nl

Mary van de Panne

12 jaar geleden ben ik op het pad van massage gekomen en ik heb van daaruit een mooie ontdekkingstocht gemaakt langs allerlei alternatieve en spirituele helingsvormen.

Begin 2012 heb ik Soundfulness ontdekt toen ik op zoek was naar een nieuwe invulling voor mijn passie voor massage en dat voelde direct als thuiskomen bij mezelf. Ik kende al wel de klankconcerten op het Eigentijds Festival, maar nu kwam het veel dieper binnen, de emoties werden aangeraakt. En dat in een vreselijk bordkartonnen hok op een ontzettend luidruchtige beurs!

De keuze voor de jaartraining was niet moeilijk, en het was een heerlijk jaar waarin ik heb mogen werken met fantastische collega’s die nog steeds 'mijn tribe' zijn, en bijzondere doelgroepen.

Door het werken met klank kwam ik er tijdens de jaartraining achter dat mijn passie eigenlijk vooral zit in het geven van afgestemde aandacht en het ervaren van verbinding in het moment. Ik vind het heerlijk dat ik met mijn klanken de mensen een gelegenheid geef om heel dicht bij zichzelf te komen, in rust en ontspanning.
Ik woon in Woerden, waar ik klankontspanningen geef aan groepen bij de Yogawerkplaats en in mijn eigen ruimte thuis. Daar kun je ook terecht voor een individuele klankbeleving.