top of page
Leon.jpg

Anders dan anders massage

Leon van Rijswijk

Potgieterstraat 16

5251 NC Vlijmen

tel: 06-48471437

Website: https://andersdanandersmassage.nl

mailadres: afspraak@leonvanrijswijk.nl

Wat is er anders bij anders dan anders massage.


Ten eerste Léon van Rijswijk, een lange man met een warm en open hart, met charisma en gouden handen die gevuld lijken te zijn met paracetamol. Op het moment dat hij je aanraakt verdwijnt de pijn. In zijn massages gebruikt hij verschillende massagetechnieken. En soms is er behoefte aan meer, meer diepte werking. Anders dan anders betekent dat hij Oosterse, Peruviaanse, Ayurvedische technieken combineert. Deze behandelwijzen bestaan al duizenden jaren en geven, juist in de gouden combinatie, nog steeds wonderbaarlijke resultaten.

Léon is Holistisch Energetisch massage therapeut en Klank therapeut. Daarnaast heeft hij zich bekwaamd tot Sound Master en gebruikt hij klank in combinatie met massage, zo ook in combinatie met sport massage (myofasciale massage met klank).
Geluid is klank, klank is trilling en trilling is resonantie wat het natuurlijk helend vermogen van de mens activeert. Hierdoor kunnen blessures en ziektes worden voorkomen, genezen of verlicht worden.

Klank, trilling en resonantie hebben een diepe werking op lichaam en geest. Het werkt in op je gevoelens. Het prikkelt al je zintuigen, maakt je schoon van ‘vuile energie’ en ruis die je bij je draagt en bevordert je energiestroom. Het zelfhelend vermogen in je lijf wordt aangesproken, waardoor (cel)herinneringen met emoties geheeld worden. De behandeling kan verschillende effecten hebben, dit verschilt van persoon tot persoon. In het algemeen geeft de trilling een dieptewerking voor de anatomie van het lichaam. Hierdoor ontstaat een verbeterde energie circulatie. Het bevordert de werking van het immuunsysteem door een verhoogde lymfedrainage. Doordat het de lymfe circulatie in het bindweefsel gestimuleerd wordt, worden afvalstoffen afgevoerd. Ook worden maag, darmen, lever gestimuleerd en de spijsvertering en ontslakking bevorderd. Het geeft na ca. 15 minuten al een diepe ontspanning.

Wie kan aanraken met klank in deze tijd heeft harmoniserende krachten. Kom je thuis in jezelf. Zoals we elkaar kunnen aanraken met het lijf, zo kunnen we elkaar aanraken met welgekozen resonantie. Er bestaat geen preciezer aanrakingsinstrument dan de juist gekozen eigen trilling en frequentie van het lichaam.

Léon werkt voornamelijk 1-op-1 als ook in team verband (duo klankbelevingen). Wil jij meer flexibiliteit en bewegingskracht ervaren; je energiek en vitaal voelen; meer positiviteit, vertrouwen en zin uit je leven halen; met beide benen op de grond staan en in je lijf voelen… dan heet Léon je graag persoonlijk van harte welkom.

Met welke klachten komen mensen naar “anders dan anders massage” voor een klankbehandeling:
Hoofd, nek, schouder en rugklachten; Gewrichtspijnen; slapeloosheid; vermoeidheid; stress; depressie; angst en spanningen; bekkenproblematiek; onvrij gevoel; blokkades; verdriet; verlies of terminale ziektebeelden.

Leon stelt zichzelf en zijn klankwerk beschikbaar voor stervensbegeleiding. In de laatste uren. Puur en zuiver in afstemming met de cliënt dan wel de direct gerelateerde. Het is voor zowel directe familie als de cliënt een fijne gedachte een vloeiende, op boventonen gedragen, overgang te bewerkstelligen.

 

Praktijk alleen te bezoeken op afspraak.

Ik heb geen wachtruimte. Kom op (de afgesproken) tijd.

Tijdens de behandeling/massage ben ik offline.
 

bottom of page