top of page
Merlyn gong 2.jpg

Lenny Paul

Cole Porterstraat 318

3069 ZD Rotterdam

Nog geen actuele website....

Mail: klanknomaden@gmail.com

Tel: 06-47408492

poster.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klank.......

Klank is trilling….. trilling is energie. Het heelal bestaat uit trilling.

Ook wij zijn continue in trilling – één en al energie - en reageren op de energie van de ander!

 

 

Dat wat ik zelf beleef aan en in het werken met klank breng ik graag aan jou over. De verwondering en betovering over die ik zelf ervaar in ons klankenuniversum. Een ontdekkingsreis......

 

Ik noem mijzelf een klanknomade omdat ik graag op reis ga met mijn klankbagage en op jouw vraag graag op een fijne plek voor groepen jou mee te nemen op mijn reis.

Onder deskundige begeleiding wordt je uitgedaagd om dit avontuur aan te gaan en je onder te laten dompelen in een bad van klanken. 

Bij een klankmeditatie / soundhealing ontvang je de klanken liggend op een matje en maak je je eigen reis. Het brengt je aandacht naar je lichaam, alle ruis valt even weg en er ontstaat rust in je hoofd. Er ontstaat vaak een diepe ontspanning en soms kunnen pijnblokkades losgetrild en opgeheven worden.

Bij een massage met klankschalen maken de schalen direct contact met je lichaam, wat zorgt voor een extra intense gevoelservaring. 

 

Ook een klankconcert behoort tot de mogelijkheden, daarbij kun je zittend genieten van een “landschap” van klanken en instrumenten.

Ik heb ervaring in het werken met klank in de gehandicapten- en ouderenzorg en verzorg ook activiteiten op scholen. Graag vertel ik dan een verhaal dat ik op dat moment ook vertaal in klank...... zodat het op meerdere niveaus beleefbaar wordt en betrek actief de kinderen erbij. 

 

 

bottom of page