top of page
IMG_2075.jpeg

Dave Smit
Dirk Costerplein 140
2624 TW Delft
Telefoonnummer: 06 41 16 74 31
Mailadres: dave.kontakt.maetje@gmail.com

image_6487327_edited.jpg

 

Zolang ik me kan herinneren is creativiteit, muziek en theater belangrijk geweest voor mij. Ik kom uit een creatief nest en er was altijd muziek thuis, ook livemuziek en instrumenten. Rond 2010 werd ik tijdens een klankconcert enorm geraakt door klankschalen en voelde direct de helende kracht daarvan.

Jaren later kwam ik op een massagebeurs in aanraking met de Peter Hess®-klankmethode en inmiddels ben ik gecertificeerd Peter Hess®-klankmasseur.


Contact maken is de rode draad in mijn werkzame leven. Ik ben contactclown en in mijn contact-gereedschapskist zitten veel
verschillende non-verbale werkvormen, waaronder klank, subtiele clownstechnieken en massage-vormen. Juist voor mensen met een verstandelijke beperking of dementie is contact maken niet per se vanzelfsprekend en daarom ga ik altijd op zoek naar iemands voorkeurszintuig en speel daarop in. Soms is dat een hele zoektocht, maar wanneer de opening eenmaal gevonden is, levert dat prachtige, soms heel subtiele, contactmomenten op. Familie en begeleiders van deze mensen staan vaak met hun handen in het haar…ze weten niet hoe ze de verbinding kunnen maken. Wanneer ze mij aan het werk zien met bijvoorbeeld hun kind of cliënt, levert hun dat nieuwe invalshoeken op en blijkt (meer) contact wel degelijk mogelijk te zijn.

Link naar:

Instagram
Facebook

 

 

bottom of page