top of page

Activiteiten Klankwerk Nederland 2019

Klankdag 27 november 2019 
Sound & Touch.

We zijn op deze mooie dag begonnen met een meditatie om de Kundalini energie vrij te laten stromen door de hogere chakra’s om verbondenheid en liefde te ervaren.

Het bewegen van het lichaam deden we op muziek van Pink Floyd en Dire Street.

 

Na een korte pauze startte de deelronde waarin een ieder kon vertellen waar hij of zij staat en wat hem of haar bezig houdt.

Tijdens de lunch was er volop gelegenheid om verder te praten en ervaringen uit te wisselen en daar werd zeer goed gebruik van gemaakt.

Afbeelding1.png
Afbeelding2.png

Na de lunch beginnen we met de beleving Sound & Touch. Onder begeleiding van Geja, Patricia en Rijk installeren de ontvangers zich op de matjes. Voor mij was de combinatie van Sound & Touch een nieuwe ervaring. Verbazend om te merken wat een eenvoudige aanraking kan doen. Op een bepaald moment merkte ik dat er met een lichte druk een hand op mijn borst werd gelegd die mee ging met het in en uit ademen. De hand ademde mee als het ware. Waardoor ik in een nog diepere ontspanning ging. Samenvattend een verdiepende dag die zeker herhaalt mag worden wat mij betreft. Dank jullie allen voor je aanwezigheid en deze mooie dag die we met elkaar gehad hebben. 

 

Met een harte groet, Jan.

bottom of page