top of page

Activiteiten Klankwerk Nederland 2020

Klankdag 19 juli 2020
Gezamenlijk klanken
rudi.jpg
mary.jpg

Klankdag 19 juli werd gehouden op ons vertrouwde adres, om samen te komen, de zaal van Intentie is Essentie aan de Weverstraat 1 in Gorkum.

 

Van deze bijeenkomst hebben we helaas geen fotomateriaal, we waren zo intens bezig met het klanken met elkaar dat dit er tussendoor is geglipt.

 

Het was lastig om elkaar niet te kunnen verwelkomen op onze vertrouwde warme manier van omarmen en handen schudden. Dat gemis werkte gelukkig niet door in de energie om lekker met elkaar te genieten van klank maken en beleven.

We hebben en heerlijke dag gehad met, voor de lunch, uitgebreid delen met elkaar wat ons bezig heeft gehouden en de effecten van de Corona-maatregelen op ons werk en inkomen.

 

Na de lunch hebben we de ruimte bekleed met matrasjes langs de kant zodanig dat er genoeg ruimte tussen was om aan de RIVM regels te voldoen.

Het instrumentarium was uitgebreid met onder meer een RAV Vast tongdrum, die samen met de Hangdrum van Mary een fraai klinkende combinatie vormde. Met al onze andere instrumenten konden verfrissend nieuwe geluiden en samenwerking tot stand komen, waarin de liggende genieters heerlijk op konden ontspannen. Het was als vanouds verstillend en inspirerend tegelijk.

bottom of page