top of page
Jannie 5.jpeg

Jannie Maasdam

Van Geenstraat 56

2571 DB Den Haag

tel: 06-41508296

Website: www.janniemaasdam.nl

mailadres: welkom@janniemaasdam.nl

Mijn naam is Jannie Maasdam.

Mijn passie voor klank begon al vroeg. Als meisje van een jaar of zeven/acht stond ik graag op het randje van de stoeprand als de fanfare door onze straat kwam. Ik  hoopte dat de muzikant met de grote trom voor z’n buik dicht langs me zou lopen. Ik had namelijk ontdekt dat ik altijd een bijzonder soort trilling in m’n buik voelde, iedere keer als hij de grote trom aansloeg. Iets wat ik heel fascinerend en leuk vond.

In 2010 zag ik de film ‘What The Bleep Do We Know’, en begreep ik opeens wat er gebeurde op die stoeprand met die grote trom. Ik had al vroeg het begrip resonantie aan de lijve ervaren.

En resonantie is waar het in klankwerk allemaal om draait. De trilling van de trom had me wezenlijk geraakt.

Ik heb toen besloten me serieus te gaan verdiepen in de helende werking van klank. Na ondermeer trainingen bij Jonathan Goldman (een pionier op het gebied van Soundhealing in de USA) en de opleiding Soundfulness hier in Nederland, opende ik in 2012 de deuren van m’n klankpraktijk waarin ik individuele klankontspanning gaf, maar ook klankconcerten voor groepen verzorgde.

 

Inmiddels heb ik in 2021 de opleiding tot Peter Hess klankmasseur afgerond en ligt mijn focus op het aanbieden van individuele Peter Hess klankmassages.

Daarnaast verzorg ik klankontspanning voor mensen met een meervoudige beperking.

Tevens adviseer ik mantelzorgers hoe klank te gebruiken voor zichzelf en voor degene voor wie ze zorgdragen. Mijn brede (verpleegkundige) ervaring binnen de zorg komt hier goed van pas.

 

Op de website www.janniemaasdam.nl lees je meer over m’n klankpraktijk.

 

Contact:

welkom@janniemaasdam.nl

06 415 082 96

 

https://www.facebook.com/janniemaasdam/

Jannie 2.jpeg
Jannie 4.jpeg
Jannie 3.jpeg
bottom of page