top of page

Activiteiten Klankwerk Nederland 2019 

Inspiratiedag (2).png
Inspiratiedag 23 maart 2019
"In de workshop Shamanic Field neem ik je mee op

ontdekkingsreis naar het quantumveld,The Shamanic Field. Het onzichtbare veld waar oeroude verbindingen invloed uitoefenen

Waar de Spirits en de Totems van onze voorouders

huizen. Waar je hart de zielsverwantschappen voelt en duidt". 

Coen Teurlings

coen 3.jpg

Je ontdekt blokkering in je levensstroom. Blokkering in de levensstroom leiden tot verlies aan energie, disharmonie in het functioneren van het lichaam en onrust in het denken. 

 

Door zelf het potentieel van je quantumveld te ervaren, groeit je vertrouwen om het in de praktijk anders aan te pakken. Je wordt uitgedaagd om jouw persoonlijke kracht in te zetten, van anderen te leren en dit ook na de workshop voort te zetten.

Een unieke ervaring die deuren opent in je onderbewustzijn en inzichten geeft die niet voor de hand liggen en opmerkelijke resultaten leveren. 

Laat de buitenwereld even los, reinigen jezelf en ervaar het contact met het groter geheel. Vergroot je potentieel en maak andere keuzes in je dagelijkse leven.

Coen Tuerlings

coen-5.jpg
coen-6.jpg
coen-7.jpg

Zoals de uitnodiging beloofde was het een indrukwekkende belevenis om kennis te nemen van wat er om ons heen gebeurt en waar we ons nauwelijks of niet bewust van zijn.

Gelukkig maar want dat is veel te veel voor onze levenswijze, want we willen alles begrijpen en uitzoeken.

De troostvolle kennis die we hebben opgedaan is dat we het veld met energieën mogen en kunnen voelen als we daar voor open staan. Terwijl we het zelf in de hand kunnen hebben om ons open te stellen en af te sluiten, daar is wel training en begeleiding voor nodig, maar het is goed mogelijk. Het was fijn om met deze workshop van Coen een begin te maken met dat “luisteren” naar je “voelen”.

coen-8.jpg
coen-9.jpg
coen-0.jpg

Bij de oefeningen hebben we in tweetallen in elkaars “energieveld” gespeeld met een instrument wat we op intuïtie kozen. Opmerkelijk wat we konden aanraken en voelen bij elkaar, de feedback daarover gaf zelfvertrouwen waarmee we er dubbel van konden genieten.

We hebben de kracht mogen ervaren van de energie uit oeroude botten en van de krachtvoorwerpen die Coen had meegenomen.

 

Ik ben geïnspireerd om al mijn instrumenten nog eens te gaan onderzoeken waarom zij bij mij zijn en wat ik erbij voel als ik ze in mijn handen heb en bespeel. Niet alleen klankinstrumenten maar ook andere voorwerpen die ik bewaard heb de afgelopen tijd ga ik opnieuw “voelen”.

Ik ga mijn eigen krachtvoorwerpen verzamelen in de komende tijd.

Dat voelt als naar een feestje gaan.

 

Bedankt Coen en andere aanwezigen: Ange, Barbara, Geja, Hetty, Lisette, Maarten, Mary, Patricia, Rijk, Sandra, Thea en Wendy.

 

Maarten de Vries

bottom of page