top of page

zo 17 sep

|

Tiel - Life Joy

Workshop Bodypercussie en Zang door Fredrike de Winter

Maak muziek met het instrument wat je altijd bij de hand hebt, je lichaam!

Workshop Bodypercussie en Zang door Fredrike de Winter
Workshop Bodypercussie en Zang door Fredrike de Winter

Tijd en locatie

17 sep 10:00 – 16:00

Tiel - Life Joy, Zuiderhavenweg 6, 4004 JJ Tiel, Nederland

Over het evenement

Bodypercussie is een combinatie van ritme en beweging waarbij je muziek maakt op het meest eenvoudige instrument dat je altijd bij de hand hebt, je lichaam. Denk daarbij aan klappen en stampen, maar ook je borstkas, buik en heupen klinken goed. Groove en move…Muziek om naar te kijken, dans om naar te luisteren! We combineren de ritmes met het zingen van prachtige nummers uit verschillende windstreken, zo wordt het een afwisselende, vrolijke en soms ontroerende workshop waarin je verbaasd zult staan van de volle, rijke muziek die we met elkaar kunnen maken, met niets anders dan ons eigen lijf.

Als jíj er bent kunnen we beginnen!!! Stamp klap stampstamp klap, soms vlieg je eruit…Geeft niks, zo gaat dat. Lekker swingen en genieten van de energie en het plezier met elkaar. Kijk hier naar een korte impressie: https://bit.ly/3CWN6eU Tot bodypercussie! Fredrike

Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom bij deze workshop. Dus kom op 17 september naar de prachtige locatie van Life Joy in Tiel en neem vooral ook iemand mee die zin heeft in een vrolijke en inspirerende workshop die je veel energie zal geven.

Neem voor de workshop sportschoenen mee, die je alleen binnen draagt.

Na de 2 uur durende workshop van Fredrike is er tijd om uit te blazen, bij te praten en te lunchen (lunch zelf meenemen).

Daarna start het middagprogramma, dat los staat van de workshop, maar waaraan de deelnemers van de workshop van harte zijn uitgenodigd (zonder verdere kosten) deel te nemen. Geïnspireerd door het ochtendprogramma gaan we het middagprogramma invulling geven. Uiteraard met klank als uitgangspunt en met de uitdaging om vooral ons eigen lichaam als instrument te gebruiken.

Genieten, meedoen en/of beleven, dat is waar het in het middagprogramma om draait. Hierbij krijg je een inkijkje in de vereniging Klankwerk Nederland.

Programma:

09.30 – 10.00 uur: Inloop

10.00 - 12.30 uur: Workshop Bodypercussie en Zang

12.30 – 13.30 uur: Lunch

13.30 – 15.30 uur: Middagprogramma in het teken van klank

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • Vaklid

  € 12,50

  € 12,50

  0

  € 0,00

 • Inspiratielid

  € 17,50

  € 17,50

  0

  € 0,00

 • Niet-leden

  € 25,00

  € 25,00

  0

  € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page