top of page

zo 17 sep.

|

Tiel - Life Joy

Workshop Bodypercussie en Zang door Fredrike de Winter

Maak muziek met het instrument wat je altijd bij de hand hebt, je lichaam!

Workshop Bodypercussie en Zang door Fredrike de Winter

Tijd en locatie

17 sep. 10:00 – 16:00

Tiel - Life Joy, Zuiderhavenweg 6, 4004 JJ Tiel, Nederland

Guests

Over het evenement

Bodypercussie is een combinatie van  ritme en beweging waarbij je muziek maakt op het meest eenvoudige instrument dat je altijd bij de hand hebt, je lichaam. Denk daarbij aan klappen en stampen, maar ook je borstkas, buik en heupen klinken goed. Groove en move… Muziek om naar te kijken, dans om naar te luisteren! We combineren de ritmes met het zingen van prachtige nummers uit verschillende windstreken, zo wordt het een afwisselende, vrolijke en soms ontroerende workshop waarin je verbaasd zult staan van de volle, rijke muziek die we met elkaar kunnen maken, met niets anders dan ons eigen lijf.

Als jíj er bent kunnen we beginnen!!!   Stamp klap stampstamp klap, soms vlieg je eruit… Geeft niks, zo gaat dat. Lekker swingen en genieten van de energie en het plezier met elkaar. 

Tot bodypercussie! Fredrike.

Deze workshop is natuurlijk ook leuk voor niet leden! Nodig dus vooral iemand uit die zin heeft in een vrolijke en inspirerende workshop én een middagprogramma met volop gelegenheid om kennis te maken met KWN en haar leden. Neem voor de workshop sportschoenen mee, die   je alleen binnen draagt.

Na de 2 uur durende workshop van Fredrike is er tijd om uit te blazen, bij te praten en te lunchen. Daarna gaan we geïnspireerd door het ochtendprogramma samen klanken. Met natuurlijk de uitdaging om vooral ons eigen lichaam als instrument te gebruiken!

(Inloop 09.30)

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • Vaklid

  € 12,50

  € 12,50

  0

  € 0,00

 • Inspiratielid

  € 17,50

  € 17,50

  0

  € 0,00

 • Niet-leden

  € 25,00

  € 25,00

  0

  € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page