top of page

za 28 nov

|

Intensie IS essentie

Thema: Klankdag het opnemen van een complete klankontspanning.

Thema: Klankdag Neem dus je favoriete klankinstrumenten mee, dan kunnen we weer een paar mooie opnames op de website gaan zetten en delen via Facebook.

Thema: Klankdag  het opnemen van een complete klankontspanning.
Thema: Klankdag  het opnemen van een complete klankontspanning.

Tijd en locatie

28 nov 2020 10:00 – 16:00

Intensie IS essentie, Weverstraat, 4204 Gorinchem, Nederland

Over het evenement

 

Zaterdag 28 november staan de deuren van de Weverstraat 1 in Gorinchem weer wagenwijd open voor een Klankdag. We kunnen elkaar veilig ontmoeten en met elkaar muziek maken, de opzet voor die dag is: het opnemen van een complete klankontspanning.

Rijk Baron neemt zijn opname apparatuur mee en we dachten aan een aantal ontspanningssessies over de dag verdeeld op te nemen.

Neem dus je favoriete klankinstrumenten mee, dan kunnen we weer een paar mooie opnames op de website gaan zetten en delen via Facebook.

We kunnen vanaf 9:30 binnenkomen, de microfoons worden verdeeld over de ruimte om jou een veilige en fijne plek te geven, op 1,5 m., om je instrumenten te bespelen. Tijdens de Klanksessie die opgenomen wordt is het beter om op onze plek te blijven totdat de opname stopt. Gelukkig heeft Lisette een grote keuze aan lekkere kussens, dekens en stoelen, dus kunnen we het ons lekker gemakkelijk maken en heerlijk met elkaar musiceren.

Neem wel voor jezelf iets voor de lunch mee, koffie en thee is aanwezig. Iets lekkers erbij? We staan open voor verrassingen!

Prijzen voor leden en niet-leden

Wij als bestuur van Klankwerk Nederland zouden jullie heel graag weer willen zien en verbondenheid voelen in deze vreemde tijd van sociale afstand.

Jan den Bakker

Mary van de Panne

Rijk Baron

Rudi Zijlmans

Maarten de Vries

Deel dit evenement

bottom of page