top of page

wo 16 jun

|

Derby Dojo

Klankschaal ontspanning Derby Dojo te Barendrecht introductie prijs € 15,=

De ontspannen werking van de klanken nemen je mee op reis en je aandacht richt zich meer naar binnen. Een Klankschaal ontspanning is een streling voor lichaam en geest. Je wordt verwend met de klanken van de klankschalen die invloed op je lichaam en je emoties hebben. Het brengt rust en ruimte.

Klankschaal ontspanning Derby Dojo te Barendrecht introductie prijs € 15,=
Klankschaal ontspanning Derby Dojo te Barendrecht introductie prijs € 15,=

Tijd en locatie

16 jun 2021 20:00 – 21:00

Derby Dojo, Paddeweg 25, 2992 CK Barendrecht, Nederland

Over het evenement

Je licht heerlijk op een 7 cm dik matras, (deken en kussen zelf meenemen).

De ontspannen werking van de klanken nemen je mee op reis en je aandacht richt zich meer naar binnen. Een Klankschaal ontspanning is een streling voor lichaam en geest. Je wordt verwend met de klanken van de klankschalen die invloed op je lichaam en je emoties hebben. Het brengt rust en ruimte waardoor je energie makkelijker kan gaan stromen.

De helende werking van klanken;

· Een steen die je in het water gooit, veroorzaakt kringen waardoor de watermoleculen in beweging komen. Je lichaam bestaat voor 70% uit water. Door het geluid en trillingen van de klanken tijdens een klankschaal ontspanning resoneren je lichaamscellen mee. Daardoor ontspan je en heelt je lichaam zich. Je lichaam komt als het ware weer in balans. De resonantie ordent en harmoniseert je lichaam. De trilling zoekt een weg door het water van je lichaam om tot balans te komen. De werking van klanken uit zich op alle niveaus: lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel.

· In onze tijd wordt de harmonieuze omgang van de mens met zichzelf en zijn omgeving bedreigd door dagelijkse stress. Door gebruik te maken van klankschaal ontspanning kan je beter met deze voortdurende spanningen, opgehoopte zorgen, traumatische ervaringen, onzekerheden en blokkades om gaan.

· Klankschaal ontspanning wordt ervaren als een (opnieuw) waarnemen van het eigen lichaam, met de aandacht naar binnen gericht. Door te voelen hoe je lichaam ontspant, mogelijk gedurende langere tijd, kan de adem weer als een stroom ervaren worden die je eigen levensenergie transporteert. Klankschaal ontspanning draagt bij aan het versterken van uw gezondheid en het loslaten van spanningen.

Vriendelijke groet

Rijk Baron

Ver Rijk End

Klankschaal ontspanning: woensdag 16 juni

Derby Dojo

Paddeweg 25-27

2992 CK Barendrecht

van 20.00 uur t/m 21.00 uur

introductie prijs € 15, = normaal € 25,=

Deel dit evenement

bottom of page