top of page

vr 18 mrt

|

KlankenRijk Woerden

KLANKONTSPANNING LIGCONCERT € 15,=

Lekker ontspannen en tot rust komen... Een Klankontspanning ligconcert is een streling voor lichaam en geest.

KLANKONTSPANNING LIGCONCERT € 15,=
KLANKONTSPANNING LIGCONCERT € 15,=

Tijd en locatie

18 mrt 2022 19:30 – 21:00

KlankenRijk Woerden, Leliestraat 3, 3442 BA Woerden, Nederland

Over het evenement

Lekker ontspannen en tot rust komen...

Een Klankontspanning ligconcert is een streling voor lichaam en geest. Je wordt verwend met klanken en geluiden die een invloed op je lichaam, je emoties en je ziel hebben. De frequenties van de diverse instrumenten activeren ontspannende en genezende processen.

De klankontspanning duurt ca. 1 uur. Je ondergaat de klanken liggend, in rust en met de aandacht wat meer naar binnen gericht. We bouwen een energieveld op met de intentie, dat iedereen mag ontvangen wat nodig is. De Klankontspanning is afgestemd op de deelnemers en elke keer weer een nieuwe beleving.

Praktische informatie: Er is een ruime plaats voor maximaal 4 deelnemers

Vanaf 19:30 ben je welkom en beginnen we met een kopje thee. De klankontspanning start om 8 uur (dan gaat de deur dicht) en die duurt ca een uur. Na afloop is er tijd om rustig terug te komen uit de ontspanning, eventueel wat na te praten en wat te drinken.

Het adres is in Woerden en krijg je na aanmelding. Er is gratis parkeergelegenheid in de straat, maar het kan vol zijn dus misschien moet je iets verder kijken.

Matrasjes, dekens en kussens zijn aanwezig. Draag losse, comfortabele kleding, eventueel extra sokken of slofjes. Verder hoef je niets mee te nemen.

De kosten zijn € 15,00 per persoon, dat kan contant voor aanvang of ik kan een betaalverzoek sturen.

Van harte welkom!

Aanmelden via mary@klankenrijk.nl

Deel dit evenement

bottom of page