top of page

vr 25 nov

|

Tiel

Klankontspanning-(lig) concert Lifejoy Tiel

“Wegdromen in een beneveld toverlandschap” Rust en ruimte voor lichaam en geest

Klankontspanning-(lig) concert Lifejoy Tiel
Klankontspanning-(lig) concert Lifejoy Tiel

Tijd en locatie

25 nov 2022 19:30 – 21:00

Tiel, Zuiderhavenweg 6, 4004 JJ Tiel, Nederland

Over het evenement

November staat bekend als de ‘Nevelmaand’. De dagen worden korter, buiten is het grijs. Trage takkenarmen zijn met witte rijp bedekt. Het is de klank van de stilte die overheerst in het benevelde landschap. Het zijn enkel de overgebleven bladeren die samen met de wind nog een zachte melodie vormen.

Vanuit deze verstilling nemen Patricia Verbruggen, Rijk Baron en Hanny van Horrik je mee op een klankreis met de harmoniserende klanken van klankschalen, gongen, een diversiteit van andere akoestische instrumenten en de stem. Door het beleven en opnemen van de resonerende klanken kunnen lichaam en geest helemaal tot rust komen. De klankvelden brengen je in verbinding met de stilte in jezelf.

Kosten: EUR 25,00

19.30 uur - ca. 21.00 uur (inloop vanaf 19.00, uiterlijk 19.20 uur aanwezig) We sluiten de klankreis in alle rust af met een kopje thee en wat lekkers.

Voor een matras, kussen en een deken wordt gezorgd. Ontspanning koelt af, neem gerust nog een warme deken van thuis mee. Het is raadzaam om warme sokken te dragen en makkelijk zittende kleding.

Deel dit evenement

bottom of page