top of page

wo 25 aug

|

Derby Dojo

Klank ontspanning Derby Dojo te Barendrecht prijs € 20,=

De ontspannen werking van de klanken nemen je mee op reis en je aandacht richt zich meer naar binnen. Een Klankontspanning is een streling voor lichaam en geest. Je wordt verwend met de klanken die invloed op je lichaam en je emoties hebben. Het brengt rust en ruimte.

Klank ontspanning Derby Dojo te Barendrecht  prijs € 20,=
Klank ontspanning Derby Dojo te Barendrecht  prijs € 20,=

Tijd en locatie

25 aug 2021 20:00 – 26 aug 2021 21:00

Derby Dojo, Paddeweg 25, 2992 CK Barendrecht, Nederland

Over het evenement

Je ligt heerlijk op een 7 cm dik matras.

Klanken met een hogere frequentie dan 22.000 hz. zijn natuurlijke rustgevers.

Dit zijn klanken die wij niet horen maar wel worden waargenomen door onze hersenen. Deze klanken maken een lichaamseigen stof  Gaba aan dat rust en ontspanning geeft. Gaba is belangrijk voor jouw fysieke en mentale balans. De stof vervult de rol van verplaatser van boodschappen van de ene naar de andere plek in ons brein, maar op een bijzondere manier: ze remt andere neurotransmitters. Dit maakt dat deze stof een natuurlijke rustgever. De klanken worden ook waargenomen als je een wandeling in het bos maakt door het ruisen van de wind door de bomen een kabelend beekje of het gezang van de vogels. Vandaar dat een boswandeling zo rust gevend is.

Instrumenten die wij gebruiken bij een klankontspanning produceren deze hoge frequentie.

De ontspannen werking van de klanken nemen je mee op reis en je aandacht richt zich meer naar binnen:

Een Klank-ontspanning is een streling voor lichaam en geest. Je wordt verwend met de klanken die invloed op je lichaam en je emoties hebben. Het brengt rust en ruimte waardoor je energie makkelijker kan gaan stromen.

De helende werking van klanken:

Een steen die je in het water gooit,  veroorzaakt kringen waardoor de watermoleculen in beweging komen. Je lichaam bestaat voor 70% uit water. Door het geluid en trillingen van de klanken tijdens een klankschaal ontspanning resoneren je lichaamscellen mee. Daardoor ontspan je en heelt je lichaam zich. Je lichaam komt als het ware weer in balans. De resonantie ordent en harmoniseert je lichaam. De trilling zoekt een weg door het water van je lichaam om tot balans te komen.

De werking van klanken uit zich op alle niveaus:

lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel. In onze tijd wordt de harmonieuze omgang van de mens met zichzelf en zijn omgeving bedreigd door dagelijkse stress.

Door gebruik te maken van klank-ontspanning kan je beter met deze voortdurende spanningen, opgehoopte zorgen, traumatische ervaringen, onzekerheden en blokkades om gaan.

Klank-ontspanning wordt ervaren als een (opnieuw) waarnemen van het eigen lichaam, met de aandacht naar binnen gericht. Wij maken gebruik van en akoestische instrumenten. o.a, gongdrum, oceandrum, klankschalen, sjamanendrum, sansula, koshi, grasratels etcetera.

Door te voelen hoe je lichaam ontspant, mogelijk gedurende langere tijd, kan de adem weer als een stroom ervaren worden die je eigen levensenergie transporteert. Klank-ontspanning draagt bij aan het versterken van uw gezondheid en het loslaten van spanningen.

De ontspannen werking van de klanken nemen je mee op reis en je aandacht richt zich meer naar binnen. Een Klankontspanning is een streling voor lichaam en geest. Je wordt verwend met de klanken van diverse instrumenten die invloed op je lichaam en je emoties hebben. Het brengt rust en ruimte waardoor je energie makkelijker kan gaan stromen.

De helende werking van klanken:

· Een steen die je in het water gooit, veroorzaakt kringen waardoor de watermoleculen in beweging komen. Je lichaam bestaat voor 70% uit water. Door het geluid en trillingen van de klanken tijdens een klankontspanning resoneren je lichaamscellen mee. Daardoor ontspan je en heelt je lichaam zich. Je lichaam komt als het ware weer in balans. De resonantie ordent en harmoniseert je lichaam. De trilling zoekt een weg door het water van je lichaam om tot balans te komen. De werking van klanken uit zich op alle niveaus: lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel.

· In onze tijd wordt de harmonieuze omgang van de mens met zichzelf en zijn omgeving bedreigd door dagelijkse stress.

-Klankontspanning wordt ervaren als een (opnieuw) waarnemen van het eigen lichaam, met de aandacht naar binnen gericht. Door te voelen hoe je lichaam ontspant, mogelijk gedurende langere tijd, kan de adem weer als een stroom ervaren worden die je eigen levensenergie transporteert. Klankontspanning draagt bij aan het versterken van uw gezondheid en het loslaten van spanningen. Wij maken gebruik van en akoestische instrumenten. o.a, gongdrum, oceandrum, klankschalen, sjamanendrum, sansula, koshi, grasratels etcetera.

Vriendelijke groet

Rijk Baron

Ver Rijk End

Klankschaal ontspanning: woensdag 25 augustus

Derby Dojo

Paddeweg 25-27

2992 CK Barendrecht

van 20.00 uur t/m 21.00 uur

prijs € 20, = 

Deel dit evenement

bottom of page