top of page

do 26 nov

|

De schaapshoeve

Het licht in jezelf vinden

De vierde en voorlopig laatste duo klankbeleving staat in het teken van ‘het licht in jezelf vinden’. Klankmeesters Jack en Léon organiseren een geweldige duo klank beleving. De dagen worden korter, de wintertijd is begonnen. Minder licht, meer duister.

Het licht in jezelf vinden
Het licht in jezelf vinden

Tijd en locatie

26 nov 2020 10:00 – 18:00

De schaapshoeve, Schaapsdijkweg 20a, 5453 SE Langenboom, Nederland

Over het evenement

Blijf uit de depressie

Blijf uit de depressie en vind het licht, of de klank, in jezelf. Voel de resonantie van 432Hz aardse resonantie. Voel je eigen hart bewustzijn groeien en verbind je zoveel als mogelijk met gelijkgestemden. De sleutel is samenwerking. Doe datgene wat goed voor jou voelt, ontmoet mensen die iets toevoegen aan je leven. Sta open voor raad en nieuwe inzichten, op jouw bedding van liefde, vertrouwen en overgave. Luister en open je hart. Blijf niet zitten in je angst en zelf opgeworpen belemmeringen, maar ontsluit je hart en voel de nieuwe energieën binnenkomen. In die overgave ligt zoveel licht besloten.

Door regelmatig bewust je aandacht op jezelf te richten kom je meer en meer in contact met jouw essentie en jouw behoeften. De energie die in je stroomt ondersteunt het proces van naar binnen keren, rust en reflectie. Het versterkt je intuïtie en je gevoel. Wat is echt goed voor mij? Waar word ik gelukkig van? Wat kan ik doen om het beste uit mijn leven te halen? Op alle fronten: fysiek, emotioneel, seksueel, mentaal, spiritueel, gezondheid, relaties, werk en geld. Klankmeesters Jack Peters en Léon van Rijswijk raken je aan met aardse resonantie op 432Hz. Beleef een bijzondere dag samen met je partner, grootouder, ouder, kind of vriend(in).

Wie kan aanraken met klank in deze tijd heeft harmoniserende krachten. Alles is trilling, trilling is resonantie en resonantie is klank. Laat je zintuigen prikkelen door de boventoonrijke klanken, voortgebracht uit twee op elkaar afgestemde klanktafels. Voel de bedding van jouw liefde in een ontspannen sfeer waarin je, je vrij mag verbinden jouw eigen groeiproces. Tegelijkertijd kom je thuis in jezelf. Zoals we elkaar kunnen aanraken met het lijf, zo kunnen we elkaar aanraken met welgekozen resonantie. Er bestaat geen preciezer aanrakingsinstrument dan de juist gekozen eigen trilling en frequentie van het lichaam.

Voor wie?

Op donderdag 26 november mag je een diepere verbinding ervaren in klank met je eigen groeiproces en/of dat van jullie samen. Jij bepaalt met wie jij in een intens klankrijke verbinding wilt zijn. De klankervaring geeft enerzijds balans door dat jouw gevoelige snaar wordt geraakt. Van de andere kant is het ook een manier om eventuele achtergebleven blokkades in je groeiproces los te weken zodat er weer doorstroming kan plaats vinden en je volledig de aandacht op jezelf kunt richten.

Een klanktafel sessie wordt regelmatig ingezet bij

  • Hoofd, nek, schouder en rugklachten;
  • Gewrichtspijnen;
  • Slapeloosheid, vermoeidheid, stress, depressie;
  • Angst en spanningen, onvrij gevoel;
  • Blokkades, verdriet, verlies, terminale ziektebeelden

Deel dit evenement

bottom of page