top of page

ma 02 mrt

|

Amsterdam

Droomtijd concert aanmelden www.zobinnezobuiten.nl € 15,=

Een klankontspanning of Droomtijd concert volgens de Soundfulness®methode is een bad met rustgevende geluiden en klanken met Jan den Bakker

Droomtijd concert aanmelden www.zobinnezobuiten.nl € 15,=
Droomtijd concert aanmelden www.zobinnezobuiten.nl € 15,=

Tijd en locatie

02 mrt 2020 20:00 – 21:45

Amsterdam, Amsterdam, Nederland

Over het evenement

 

Een klankontspanning of Droomtijdconcert volgens de Soundfulness®methode is een bad met rustgevende geluiden en klanken.  Denk aan ruisend riet, kabbelende beekjes, regen en wind, klankklokjes golven van de zee, etc. Deze klanken of trillingen hebben invloed op je lichaam, geest en emoties. Ik werk ook met mijn warme altstem en 65 akoestische instrumenten (o.a. sansula ( duimpiano) , ocean en gong drum,  klankstaven, monochord, fluit, ratels, rainstick, didgeridoo etc). Als deelnemer zit je in een comfortabele stoel of lig je op een lekker matrasje. Met subtiele en liefdevolle aandacht stem ik af op de aanwezige sfeer en de energie van de deelnemer(s).

Een Klankontspanning of Droomtijdconcert duurt variërend van 45 minuten tot 1.5 uur. Je ondergaat het zittend of liggend, ontspannend en met de aandacht naar binnen gericht. De buitenwereld is wat verder weg, de toegang tot je intuïtieve vermogens verbetert. Je lichaam en je geest worden aangesproken om tot innerlijke rust te komen. Het wordt afgestemd op de aanwezige deelnemers. Het is keer op keer een nieuwe beleving. Na afloop van een klankbeleving – ligconcert kunnen we tijd nemen om de ervaringen te delen. Klankontspanning is helend, ontspannend en werkt zacht,  subtiel en diep door. O.a. bij vermoeidheid, stress, of onrust. Soundfulness Klankontspanning wordt al wekelijks ingezet in bedrijven om het werkverzuim terug te brengen Een deelnemer schrijft in het gastenboek: ‘Ik werd helemaal ondergedompeld in een bad van klanken. Het was een heerlijke lijflijke ervaring. Stromend en tintelend, dan weer sprankelend. Ik voelde me omhuld en gedragen en een diep gevoel van thuiskomen”.

Deel dit evenement

bottom of page