top of page
Afbeelding4.jpg
Afbeelding9.jpg
Afbeelding3.jpg
Inspiratiedag workshop Human Design
20 februari 2022

 

 

 

 

 

 

 

Deze dag was weer eens iets heel anders dan bezig zijn met de wondere wereld van de klank. En toch waren er wel raakvlakken. Het thema sprak in ieder geval een recordaantal deelnemers aan, zowel leden, ex-leden als mensen van buiten de vereniging, 15 in totaal.

 

Het was alleen al heerlijk om weer eens met elkaar in een ruimte te zijn, uit te wisselen, te ont-moeten en te verbinden. Daar was ook alle gelegenheid voor: voor aanvang van de workshop, in de pauze en na afloop.

 

Human Design, zo werd uitgelegd door onze zeer enthousiaste, kundige en betrokken workshopleider Jacolien de Koning, is als het ware een handleiding voor je authentieke zelf. 

Het design is samengesteld uit waardes uit de Astrologie, I-Ching, Kabbala, Chakraleer, Astronomie en de Kwantummechanica. Het design geeft o.a. informatie over je onbewuste en bewuste persoonlijke pad, wat je te doen hebt in de wereld en wat je maar beter kan laten gaan.

Een super interessante manier om meer te weten te komen over een van mijn favoriete onderwerpen: ikzelf.

 

We waren uitgenodigd om onze geboorte tijd, plaats en datum mee te nemen.

Na een uitgebreide uitleg over de theorie, kregen enkele deelnemers de gelegenheid om hun gegevens te delen met Jacolien, die ze invoerde in haar systeem. En dat leverde direct een unieke blauwdruk op waar heel veel over uit te leggen viel. Het was grappig dat er duidelijke uitspraken waren over mede klankwerkers die ik al wat langer ken, die heel herkenbaar waren.

 

Voor mezelf kwamen er ook kenmerken aan de orde waar ik mezelf niet direct zo in herkende, maar die waren dan ook onbewust volgens de chart. Achteraf vallen die puzzelstukjes alsnog op hun plek. Ik ben een Manifesting Generator, ik heb uitdaging nodig, ben gestructureerd, met een single verbinding dus ik kan het prima alleen (die herkende ik wel direct!). En ik kleur mee met mijn omgeving, ik pas me makkelijk aan.

Helaas was er niet genoeg tijd voor iedereen om het plaatje te krijgen met de uitgebreide uitleg. Voor hen had Jacolien het aanbod om dat later alsnog via de mail te regelen. Ook degenen die haar presentatie wilden ontvangen konden dat aanvragen via haar mailadres.

Na de lunchpauze was er ruimte voor een heerlijke klank estafette die zichzelf regelde. De matrasjes kwamen tevoorschijn, dus wie wilde liggen om de klanken te ervaren kon er op die manier van genieten. Jammer alleen van die snurkers tegen het einde 😊

 

Al met al een zeer geslaagde inspiratie zondag, hartelijk dank aan Rijk voor het organiseren.

 

Liefs van Mary

Afbeelding12.png
Afbeelding11.jpg
Klanken mi.jpg
Mi 2.jpg
bottom of page